Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Vilken underbar vecka vi hade

Jag har ju nu ett tag skapat inlägg på måndagar inom temat positiva måndagen. Temat går ut på att jag delar med mig av några bra saker som skedde föregående vecka. Många lever i en minst sagt orolig tid med kanske inte stress och ett liv där man kanske har svårt att se positiva saker. Temat positiva måndagen ska kunna inspirera andra till att finna de små positiva sakerna i livet. Och denna vecka som vi precis lämnat har varit väldigt positiv i sitt slag.

 

Beröm på jobb och bra bokad

I måndags var jag på en förskola och jobbade. Det var första gången sen 9 november som jag var på en förskola och jobbade. Dagen efter så hamnade jag på en annan förskola och där var jag bokade både tisdag och onsdag. De gillade att jag var så framåt som jag var så de ville ha mig som i fredags och även denna vecka. Ja förutom torsdagen då jag har kurs. En av pedagogerna pratade även med en förälder och när jag kom ut så hörde jag att hon berömde mig till föräldern. Det kändes extremt kul!

Jobberbjudande 

Jag skrev det i ett inlägg häromdagen att jag fick telefonsamtal i torsdags från MTR tunnelbanan. De ville erbjuda mig sommarjobb som städare på tunnelbanans blåa linje. Det tackade jag så klart ja till, ska bli extremt kul att få visa dem vad jag går för. Ska även få erfarenheten av att jobba natt.

Umgänge med min fina vän Anna 

I lördags åkte jag till Norrtälje och träffade min fina vän Anna. Jag var hem till henne och åt lunch, spelade spel, drack lite öl och kollade på Rederiet. Sen blev de så klart en del prat med varandra, vi har ju inte träffats sedan i oktober. Vi spelade bland annat Skipbo, andra gången i mitt liv jag körde det. Och som vi skrattade åt hur de gick, jag vann faktiskt en av gångerna. Så himla kul att få umgås med henne. Anna är bara för bäst!

Beskrivning saknas.

2 comments / Add your comment below

  1. Åh min fina vän!
    Vad kul det var att ha dig på besök, kom snart igen !!

    Imponerande hur du anammade min offensiva stil i skipbo och krossade mig, det var jag inte beredd på ! 😅

Lämna ett svar

Till startsidan