Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Veckan som gick var en av årets intensiva veckor

Jag älskar att ha mycket och göra under veckorna, så var de i veckan som gick.  Under måndagar så berättar jag vad som varit bra under veckan som gått. Detta för att själv känna vad som varit bra i livet. Men också för att kunna inspirera andra till att göra likadant.

Jobb på förskola

Denna vecka har jag jobbat på en och samma förskola, vilket har varit skönt. På denna förskola har ordinarie pedagoger gett mig mer utrymme till ansvar än vad andra förskolor brukar göra.

Provat kläder på uniformsshopen

I torsdags var jag till uniformsshopen på MTR och provade kläder inför kommande sommarjobb. Där på plats så kände jag att nu är de nära till att börja jobba. Redan om en vecka börjar jag med en veckas utbildning. Jag var dessutom iväg och hämtade ut arbetsskor.

Digitalt kurs i självledarskap

Förutom att fixa arbetskläder så hade jag även digitalt kurs i självledarskap i torsdags. Denna gång utförde jag kursen på resande fot till Eskilstuna.

 

Firat pappas födelsedag

Jag hann även med att fira pappa i torsdags även om han fyllde i onsdags. Vi hade väldigt trevligt ihop och han blev glad över sina presenter.

Uppsättning av infoblad 

Under helgen har jag åkt runt i Stockholm och satt upp informationsblad om att jag står som krokimodell. Ska du/ni hålla i krokikurser och behöver modell? Läs då för mer info på http://www.krokia.com

 

Lämna ett svar

Till startsidan