Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Veckan lider mot sitt slut återigen

Den här veckan har varit hektisk men de gillar jag. Igår hade jag kursdag, samt så var jag och beställde nya arbetskläder och fixade arbetsskor. Detta inför de nya jobbet på tunnelbanan som städare. Jag börjar med utbildningsvecka vecka 19. Efter de blev det att åka till Eskilstuna men de blev ett stopp i Strängnäs på grund av trasigt godståg på banan. De blev ersättningsbuss istället sista sträckan men de gick väl bra ändå. Idag blir de jobb på förskola 07:30-16. Sen har jag inte bestämt mig än om jag ska åka iväg och sätta upp informationsblad om att jag står som krokimodell. Antingen det eller bara ta det lugnt ikväll, i såna fall blir de att kolla på Rederiet eller Wahlgrens värld. Det är ju ändå valborg, vi får se hur de blir. Men under helgen så blir de att åka runt och sätta upp informationsblad i Stockholm.

 

Lämna ett svar

Till startsidan