Tre saker jag borde bli bättre på

Vi alla är nog enade om att man alltid vill bli bättre än vad man är. Man funderar nog ibland för ofta på hur man ska göra saker och ting bättre. I detta inlägg så tänkte jag dela med mig av tre saker jag borde bli bättre på enligt mig själv.

Dricka vatten

Jag är dålig på att dricka vatten rent generellt. Varje gång jag tänker på det så brukar de gå någon vecka eller två som jag är bättre på att dricka än normalt. Men till slut så är jag tillbaka på ruta ett igen. Vissa dagar dricker jag bara 0.5 liter vatten om dagen. Inte konstigt att man ibland får huvudvärk. Jag har länge haft en shakeflaska avsedd för vatten. Nu har jag bytt ut den till en snyggare flaska, en riktig favorit. Med den så hoppas jag att vattendrickandet blir bättre.

Äta frukt & grönsaker 

Rent generellt är jag dålig på att äta frukt & grönsaker, vilket inte alls är bra. Men jag har senaste tiden sakta men säkert blivit bättre på det. Men jag behöver ändå bli bättre än vad jag är nu.

Rutiner

Jag mår som bäst av att ha rutiner, men jag slarvar med dessa ändå. Vet inte riktigt varför jag slarvar. Med rutiner menar jag att göra saker regelbundet som jag behöver göra.

Beskrivning saknas.

2 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Till startsidan