Resultatet av bloggundersökningen på Survio

Jag har ju haft en bloggundersökning under en viss tid. Kanske inte gjort så mycket reklam om den här på bloggen, men jag har i alla fall ett resultat på den. Anledningen till att jag skapade den undersökningen var för att se lite vilka det är som läser bloggen. Men också på så sätt kunna utveckla mitt bloggande.

Nu under denna och nästa vecka ska jag ta och planera lite hur jag ska ta fram bra och intressanta inlägg. Jag kommer då ha undersökningen som en grund. Till exempel att jag kanske gör en eller flera inlägg en viss veckodag som är anpassad för de som är 18-30 år.

Jag vill passa på att tacka https://www.survio.com/sv/ för en bra funktion som gjort detta möjligt.

Beskrivning saknas.

Beskrivning saknas.

Beskrivning saknas.

Lämna ett svar

Till startsidan