Mello, kortare resa och en inbokad visning av lokal

Under en tid så kommer jag på måndagar reflektera över vilka saker som varit bra under förra veckan. Jag väljer att dela med mig av det och på så sätt kanske delge lite positivitet. I dessa tider som är lite tuffa är det lätt att man fokuserar på de negativa. Därför är de bra att ta fram de som faktiskt är bra för en själv.

Bokat in en visning av lokal 

Jag har bokat in en visning av en lokal vid Årsta folkets hus den 1 mars. Jag håller just nu på o planerar in att starta upp en digital krokikurs av någon form. Mer om det kommer i ett inlägg nu på onsdag. Bokningen av visningen är ett bra steg i rätt riktning i en positiv utveckling.

 

Kortare resa till Eskilstuna

I lördags begav jag mig till Eskilstuna för att få träffa pappa och ett par vänner. De var trevligt det, jag passade på att ta en natt på Elite hotell. Så himla skönt att få komma bort för en natt. Senast jag umgicks med folk utanför arbetstid var 7 november förra året.

Melodifestivalen

I lördags kväll var det dags för deltävling 3 av melodifestivalen och det gick rätt bra tycker jag. Charlotte Perelli var en av två som tog sig till final. Den andra var Tusse, som jag inte hört talas om. Tydligen så vann han Idol 2019, jag har ju ingen koll på Idol riktigt.

 

 

 

Lämna ett svar

Till startsidan