Kort om veckans och nästa veckas händelser

Den här veckan börjar jag med att jobba hemifrån med blogg och modellandet. Idag har jag även ett viktigt telefonsamtal inför sommaren. Det är eventuellt ett jobb på gång då, men vill inte riktigt berätta än om det. Imorgon så blir det förhoppningsvis jobb på någon skola, men de blir i alla fall så på torsdag och fredag. Under helgen så blir det att även då jobba med bloggen och modellandet.

Utöver att jobba så blir det att gå en rad sköna promenader, kolla lite hockey, handboll och fotboll. Det blir även att läsa bok och plugga teori. Jag ska även reflektera månaden som vi lämnar på söndag samt planera mars månad. Och så är de ju melodifestivalen deltävling 4 på lördag, de får man ju inte missa. På söndag är de dessutom bingolotto, klart man ska kolla. Sen ska de ju städas, tvättas och handla hem mat.

Nästa vecka är det ju sportlov här i Stockholm. Då är ju skolorna lediga, men jag hoppas att kunna jobba något på nån förskola i alla fall. Om de inte blir jobb där så ska jag passa på och göra sådant som jag inte annars hinner med när jag jobbar på förskola o skola.

Beskrivning saknas.

2 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Till startsidan