Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig

Den 1 februari började jag jobba som personlig assistent tre dagar i veckan. Har haft introduktion sedan dess och det har väl inte riktigt fungerat som jag hoppats på. Min osäkerhet kring hur jag ska utföra vissa arbetsuppgifter har gjort att jag inte tror att jag skulle klara av att vara assistent åt just den här brukaren. Kanske är det jag som sätter ribban för högt hur jag vill att jag ska prestera mot vad som behövs. Vad vet jag, men detta har gjort att jag åkt hem med lite ont i magen. Så idag valde vi att det inte är värt att jag fortsätter som assistent åt just denna brukaren.

Visst är det tråkigt men ifall man känner att det inte kommer fungera i längden så är det ju bättre att avsluta det.

2 comments / Add your comment below

  1. Men oavsett så har du lärt dig någonting på vägen som är värt någonting. De är bara Köra på så löser det sig.

Lämna ett svar

Till startsidan