Fotvård som har gett mig bra resultat

Jag har sedan länge haft problem med att hälarna varit torra och ibland spricker. Jag brukar smörja med Scholl tills att de blir okej. Sen tar jag en paus och fortsätter när de blir sämre, snacka om jo-jo smörjning. I januari så såg jag inte bara en polare, utan två som använde sig av plastsockor på fötterna. Det här var i samband med att jag började ledsna på riktigt över hur mina fötter såg ut. Så jag tog och kollade upp dessa sockor på nätet och hittade ett par på Apotea. Salvequick Exfoliating Socks hette dem som jag beställde hem, de kom hem morgonen efter att jag beställt dem. På kvällen så passade jag på att kolla den i samband med en handbollsmatch. Detta eftersom att man skulle ha dem på sig i 60 minuter.  När jag väl satt där med sockorna så upptäckte jag en sak när jag läste på förpackningen. Dessa sockor var i storlek 43 och de visade vara de största storleken på just denna modell. Men de finns andra som har upp till 46.

Efter bara ca 4-5 dagar så märkte jag på fötterna att död hud började falla av. Jag tänkte direkt, wow vilket bra resultat detta kommer bli. Om jag förstått de hela rätt så kan man göra denna behandling var 2-3 månad. Men givetvis så har jag även passat på att använda hälkräm på Scholl sedan denna behandling. Jag kan säga en enda sak. Det var länge sedan mina fötter mådde så här bra som nu. Nu kan man visa upp fötterna utan att tycka det är pinsamt.

Beskrivning saknas.

Beskrivning saknas.

2 comments / Add your comment below

    1. Jag blev supernöjd med mitt resultat och kommer nog köra i alla fall en gång till innan sommaren, kanske två 🙂

Lämna ett svar

Till startsidan