Hälsan, fast jobb och relation, så blir året 2021

Under 2021 så kommer jag jobba mycket och hårt för att uppnå en del mål som jag skapat.

Fast jobb: Jag har som mål att få fast jobb på en arbetsplats där jag kan jobba med människor. En arbetsplats där jag kan utveckla både mig själv, mina kollegor och företaget.

Hälsan:  Jag har bestämt mig för att ta tag i min vikt, vilket verkligen behövs. Så det kommer bli en del promenader med stavar under den värsta coronatiden. Efter det kommer jag variera mellan promenad, gym och motionssim. När de gäller kosten har jag i princip gjort klart på vad jag ska äta varje vecka. Sen är de ju lite annat kring hälsan som ska bli bättre, inte bara vikten. Viktigt att tänka på hela kroppens hälsa

Relation: Partnerskap kanske är bättre, men jag har tänkt börja dejta och skaffa en partner. Hur det kommer att gå till under ett år som börjar med corona vet jag inte, det får vi se när året är slut.

Körkort: I ett tidigare inlägg så har jag berättat att jag pluggar till körkort. Under 2021 kommer jag lägga mer fokus på det och bli klar med det innan årets slut. Att inneha körkort kan vara bra i vissa yrken, mest därför jag skaffar.

 

2 comments / Add your comment below

  1. Grym du är som sätter mål och delar med dig av dem !
    Senast igår på radion pratade de om hur viktigt det är att våga nämna sina inre drömmar för att ens kunna ta sig dit!

    Så vill jag bara hinta om att körkortet är bra till mer än att öka jobbchanserna, du kommer märka 😉
    Väldigt bekvämt särskilt vid flera inköp typ till hemmakontor 😛

    Kram !

Lämna ett svar

Till startsidan