Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

En hel del i förändring i positiv bemärkelse

Det är med spänning och tillförsikt man går in i en ny fas i livet när man börjar sommarjobbet.  I dag jobbar jag sista dagen för denna vårtermin inom bemanningstjänst, vilket är vemodigt. Jag trivs bra där, men samtidigt så känns det som att man behöver gå vidare. Men också så är det ju som så att de inte finns så mycket jobb där under sommaren. Nästa vecka börjas det med utbildning som sagt och den avslutas den 18 maj. För er som missat så ska jag börja jobba som lokalvårdare på tunnelbanans blåa linje, nattetid. Jag fick välja att jobba natt eller tidig morgon. Anledningen till att jag vill jobba natt är för att det är den enda tiden på dygnet jag inte jobbat.

Det bästa med sommarjobbet är att jag har chans på förlängt i höst när avtalet är slut. Det är något jag såklart strävar efter och kommer jobba därefter. Hoppas verkligen få fortsatt där i höst så att livet blir någorlunda mer stabilt. Så fort jag fått det exakta arbetsschemat så ska jag börja planera sommaren lite bättre. Jag hoppas att jag inte behöver avstå mitt volontärsarbete på härbärget, de vore tråkigt.

Jag har dessutom tecknat avtal för att träna på Actic i Järfälla. Ska bli skönt att börja gymma och ta tag i hälsan igen till de bättre.

Lämna ett svar

Till startsidan