Då har även jag fått testa hemleverans från Ica

I ett annat inlägg så berättade jag att det har varit lite strul med att beställa hem mat från ICA. De visade sig vara så att någon utan att nämna några namn, hade fel leveransadress. Den gamla bostadsadressen var ifylld och dit levererades de inte från ICA.

Hela denna dag har jag gått lite nyfiket men nervöst över hur de skulle gå att få leveransen. Och de gick väl rätt bra ändå måste jag säga. En produkt var tyvärr slut men annars så fick jag allt jag beställt. Så klart så hade jag ju glömt att lägga in vissa saker som jag skulle vilja ha hem. Men det är väl bara att gå till närmaste butiken någon dag och köpa det, vilket inte kommer vara så tungt.

Med denna leverans avklarad så kommer jag beställa hem fortsättningsvis, eftersom jag tyckte det var skönt och effektivt. Nästa vecka lär de vara dåligt med tider så då får jag handla i butik, men efter de kommer de bli hemleverans hela tiden. Det ser ut som att jag beställt mycket, men påsarna var inte så stora och viss innehåll var tungt.

Beskrivning saknas.

2 comments / Add your comment below

  1. Jag handlar alltid från Ica online med hemleverans. Gjort så sen början av förra pret. Blir fick mycket papperskassar men man får ju användning av dessa också.

    Så smidigt.

Lämna ett svar

Till startsidan