Bloggtema- vad ska jag blogga om? Och hur ofta?

 

Vad bör jag blogga om? 

Vad du exakt bör skriva om kan jag inte svara på. Om jag tar ur mitt eget perspektiv så skriver jag oftast om saker jag tycker om. Sen försöker jag skriva om allmänna saker också. Jag använder mig av olika teman för att intressera läsarna och få deras nyfikenhet.

Hur ofta bör man blogga? 

Mycket beror på vad du vill med bloggen, vad ditt mål är. Vissa skapar ett par inlägg om dagen och vissa en gång i veckan, kanske en gång varannan vecka till och med. Jag själv försöker få till i alla fall ett inlägg om dagen. 3-4 inlägg i veckan kan nog låta relevant om man är ny. Många läsare vill gärna ha ett regelbundet flöde av nytt material att läsa. Tänk också på kvalitén, det ska vara bra de du skriver. Skriv inte bara för att du känner att du måste.

Lämna ett svar

Till startsidan