Återigen har jag sett alla filmer med Harry Potter

Jag är en av de som tycker om Harry Potter filmerna, som ung hade jag även böckerna. Jag minns när jag skulle se en av filmerna på bio när de var aktuellt, då var jag skeptisk. Men jag fick äta upp det, vet inte hur många gånger jag sett Harry Potter. Man har sina favoriter i filmerna och så klart såna man inte tycker riktigt bra om. Harry är en av favoriterna och Draco Malmfoy är motsatsen.

Vad tycker ni om Harry Potter filmerna?

  1. Harry Potter och de vises sten
  2. Harry Potter och hemligheternas kammare
  3. Harry Potter och fångaren från Azkaban
  4. Harry Potter och den flammande bägaren
  5. Harry Potter och Fenixorden
  6. Harry Potter och Halvblodsprinsen
  7. Harry Potter och dödsrelikerna del 1 & 2 (båda delarna är över 2 timmar långa var)

https://www.cmore.se/selection?q=harr%20potter&returnTo=%2Fstart

Beskrivning saknas.

Lämna ett svar

Till startsidan