Fyra bra saker som hände förra veckan

Under några måndagar ska jag nu dela med mig av 7 bra saker som hänt den gånga veckan. Jag har valt att göra det för att jag blicka tillbaka till positiva saker och inte bara se de negativa. Det är ju väldigt lätt hänt att man bara fokuserar på de som är negativt och så hamnar man i en dålig spiral.

 Skrivit på anställningsavtal

Veckan började med att jag på måndagen skrev på anställningsavtal för att jobba som personlig assistent från och med 1 februari. Måndag-onsdag varje vecka jobbar jag där, sedan jobbar jag torsdag-fredag i vikariepoolen. Eller bemanningstjänst som de så gärna vill kalla sig.

Beställt matvaror online 

För första gången i mitt liv har jag lyckats beställa mat från Ica online, vilket är otroligt skönt. Detta eftersom att åka och handla på Ica Maxi tar mig 1 h 40 minuter. Detta eftersom att jag åker kollektivtrafik och saknar körkort. Leveransen sker på fredag kväll och självklart har man mat till dess.

Första dosen vaccin

I lördags så fick jag första dosen av vaccinet för covid-19. Jag fick detta eftersom att jag ska börja jobba som personlig assistent i februari.

Månadsrekord på bloggen

Inte ens tre veckor har gått av januari och jag har redan slagit rekord. Rekordet baseras på de statistik jag för över besöksflödet. I januari 2020 hade jag 417 besök. Under perioden 1-16 januari 2021 har jag hela 544 besök, helt otroligt. Stort tack till er som läser min blogg.

Här vill jag också berätta att jag har en undersökning just nu som gäller bloggen. Tre snabba frågor med svarsalternativ som ta max 1 minut att svara på. Jag skulle uppskatta att så många som möjligt gick in och gjorde den undersökningen: https://www.survio.com/survey/d/T4B2A2L5U8A6P5D2W?fbclid=IwAR0MaaB3mRb6GCY7pLPo-MZnVYLlSBN46xIGnYKKMIb0IZz1a5TPJkwbXfE

Bilden kan innehålla: Robin Jonsson, glasögon, skägg, selfie och närbild

2 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Till startsidan