Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Det här sker i mitt liv denna vecka

Den hår veckan är lite lugnare än förra veckan. Igår tog jag ut en ledig dag från bemanningstjänst, detta för att jag hade svårt att somna under natten.

Igår satt jag framför datorn och jobbade lite under dagen och jag ringde även några samtal och skickade iväg mejl. Sen blev de att kolla lite på Vägens hjältar, fotboll och Rederiet.

Tisdag

Idag så är jag iväg och ska jobba på förskolan som jag varit på sista två veckorna. Efter det blir de att åka hem och jobba med krokin och skriva på boken, men också gå promenad.

Onsdag

På onsdag så jobbar jag min sista dag denna termin på bemanningstjänst. På måndag börjar jag ju på MTR med en veckas utbildning innan jag drar fram städvagnen. Imorgon kväll så blir det att skriva lite på boken men också gå promenad.

Torsdag

På torsdag ska jag iväg och gymma, sedan hämta mina nya arbetskläder som jag beställde förra veckan. Sedan ska jag hem för att tvätta och gå på digital kurs. Till kvällen blir de att handla mat och ta de lugnt.

Fredag

På fredag så blir de att gå promenad, jobba hemifrån, klippa mig och trimma skägget. Men också läsa på lite inför de kommande jobbet.

Lördag

På lördag ska jag till gymmet, skriva lite på datorn och dra till Tantolunden om det är bra väder.

Söndag

På söndag blir de att jobba hemifrån på datorn, gå promenad och titta på bingolotto.

 

Sen blir de väl säkert något mer som dyker upp under veckan.

4 comments / Add your comment below

  1. Ser ut att vara en riktigt ordnad vecka. Blev det som tänkt? Hinner du skriva på söndagar då solen skiner utanför. Det gäller att vara stark i sinnet för att göra det 🙂

Lämna ett svar

Till startsidan